Designated Survivor Säsong 3

Jag tycker verkligen att Designated Survivor håller måttet dom förnyar sig inför varje säsong och lyckas hålla sig intressant och relevant.

Säsong 3 handlar om att President Kirkman försöker bli omvald och denna gången som en independent vilket betyder att han varken är demokrat eller republikan. Som vanligt när det är val i USA pågår det smutskastningskampanjer och fula trick i alla hörn och ingen är oskyldig.

Som jag skrev innan så gillade jag verkligen säsongen som helhet, men jag måste också nämna Aaron och Emily för dom två har jag väntat på sen säsong 1. Nu var Aaron i ett förhållande och även om hon har gjort slut med honom så verkar det som att hon var gravid, så det känns inte som vi har sett det sita av dom två.

Säsongen avslutades med en cliffhanger så jag hade gärna sett en till säsong men tyvärr verkar det som att det inte kommer bli en till säsong på grund av problem med kontrakt, men när det kommer till netflix finns det alltid hopp för att något dyker upp i framtiden. Om det inte blir en säsong till kan man alltid hoppas på en film.

#designatedsurvivor #tv #tvserier #seriebloggen