Avsnittsammanfattning vecka 40

Här har det ekat väldigt tomt under en tid och det har att göra med att jag precis har flyttat ur min lägenhet och min nya lägenhet är i brutalt behov av renovering och går inte att bo i. Därför spenderar jag verklgen all men lediga vakna tid med att skrapa tack måla väggar, lägga golv och montera kök. Ja ni förstår det är inte så kul men nödvändigt. Detta gör att jag varken har tid att se på många serier eller skriva inläggen. Men här har jag lyckats skrapa ihop några gamla avsnitt som jag såg innan jag åkte iväg på en veckas semester.

Så var även New Amsterdam tillbaka och det var en series om minst sagt lämnade oss med en boom! Jag satt bara hela avsnittet och försökte lista ut vilka det var som hade dött. Jag anade ju väldigt tidigt att det var Georgia som dött. Dels med tanke på hur skadad hon var innan olyckan men också Max kommentar i början av avsnittet när han sa att det alltid är hans tur att ta hand om Luna. Dock känns det bra att hans Cancer vekar vara under kontroll och att alla andra läkare också verkar ha klarat sig relativt oskatt.

Natalie fick en dramatisk start tillbaka på Chicago MED där hon både bevisade sin kompetens men också bevisade att hennes kollega och chef hade rätt som hela tiden satte henne på enklare uppgifter för att hon troligtvis inte skulle må bra av att överanstränga sig. Jag tror också att jag kommer att gilla den nya doktorn även om man inte har fått se så mycket av honom ännu så gillar jag det som jag ser. Dessutom är ju Ethan och April för söta, jag hoppas verkligen att dom håller ihop nu!

Chicago Fire behöver en ny brandman för att ersätta Otis men när en kräsen Casey äntligen hittar någon som han gillar säger Boden nej. Att denna personen råkade vara Simon från Shadowhunters tyckte jag var så komiskt för detta är verkligen en annorlunda karaktär, men jag tror att jag kommer kunna acceptera det utan några större problem! För en frisk fläkt tror jag är precis det som dom behöver när en så kär kollega har försvunnit! Att Brett kommer tillbaka klagar jag inte heller över om man säger så!

Något som jag börjat att ogilla med Chicago PD är att jag är trött över att någon av poliserna alltid ligger illa till och är nära att förlora jobbet. Det känns som att dom har kört samma story i några år nu bara med olika personer och det gillar jag inte. Det som jag gillade var den ”nya” kvinnliga polisen som också var under cover utan att Atwater visste om det, hon var skön och jag hoppas att vi kan få se mer av henne i framtiden….

Det finns ändå en anledning till varför Grey’s Anatomy är döpt efter Meredith Grey. Hon är en helt fantastisk karaktär för även när hon inte får sätta sin fot på sjukhuset så löser hon ändå att folk som behöver vård får det och irriterar sig över ett system som gör att dom mest utsatta och fattiga i landet inte får den vården som dom behöver för att överleva.

Maggie och Jackson är jag bara så över just nu orkar inte med deras drama. Något som jag dock tycker är väldigt intressant är Tom som chef, det är lite skrämmande men också ganska kul att Amelia är gravid och deras freakout när dom fick reda på det var riktigt underhållande.

#greysanatomy #chicagopd #chicagofire #chicagomed #onechicago #newamsterdam #tv #tvserier #seriebloggen