Gotham

Efter en vecka med massa övertidstimmar så har jag ändå fått sett ett antal avsnitt. Problemet har varit att jag inte orkat skriva blogg inlägg. så har ägnat lite tid till det nu i helgen när jag ändå är ledig och kan. Därför har jag också försök att få så många inlägg som möjligt att ha många avsnitt från samma serie. Här är ett inlägg med 4 Gotham avsnitt!

Gotham 4x12. Pieces of a broken Mirror

Jag har hamnat lite efter i Gotham så det var ett tag sedan jag såg ett avsnitt sist, samtidigt som det jag såg hade fruktansvärt dålig kvalitet.

Det som jag dock konstaterade i detta avsnittet är att Ed tappar mer och mer kontrollen över sig själv och snart kommer han nog att vara riktigt farlig igen. Bruce tappar det mer och mer samtidigt som jag tycker så synd om Alfred som är så ensam. Den ”nya” Ivy är också riktigt farlig, men det är tur att hon gillar Selena.

Gotham 4x13. A beautyful darkens

Stackars pingvin som blir stalkad av Jerome. För även om jag gillar dom båda så är det en duo som jag är lite rädd för.

Sen har vi Ivy som är besatt av att få fram information om ett av Wayne Enterprise projekten och inte är rädd för att döda för att få det hon vill.

Sofia har också en hållhake på Gordon och jag undrar ibland hur han ska komma där ifrån.

Gotham 4x14. Reunion

Det bästa i avsnittet var att Bruce och Alfred är ett team igen och nu känns det som att Bruce blev Batman. Det kändes dessutom som att Selena blev Catwoman i detta avsnittet.

Nigma blev också lurad av sitt andra ja att skriva in sig på sjukhuset efter att Pingvin uppmanade han till att komma i sitt brev. Så frågan är vem som ska hjäpa Jo nu för det känns som att hon har fått en mäktig fiende i Sofia…

Gotham 4x15. The sinking ship the grand applause

Selena och Bruce är mitt enda ship i denna serien och jag hade nästan glömt bort det. I alla fall fram till detta avsnittet. Dom har en fin kemi och jargong. Både Jim och Sofia är på sjukhus, även om Jim är i bättre skick än Sofia så tror jag ändå att hon kommer att överleva.

Nigma är tillbaka på riktigt och det är så härligt! Han är helt sjuk i huvudet, men ändå gillar jag honom för att han är så himla rolig och han och Pingvin som team vet vi är fantastiskt!

#gotham #tv #tvserier #seriebloggen