New Years eve

New Years eve är en mysig familjefilm fylld med kända skådisar. Vilket kanske är anledningen till att jag blev lite besviken. Det är faktiskt inte ofta som jag ser på film, jag är kanske som ni har märkt vid det här laget en riktig serie tittare och film prioriteras bort helt enkelt. Men New years eve har stått på min filmlista ett bra tag nu och när familjen skulle se en gemensam film föreslog jag denna. 

Ingen av oss tyckte att filmen var dålig, men det var något som saknades. Jag hade nog hoppats att karaktärernas liv skulle vara lite bättre ihoppaflätade än vad dom faktiskt var. Jag satt väldigt länge och väntade på poängen som aldrig kom. Garry Marshall som gjort filmen har gjort många av mina "favorit feel good filmer" och det kan vara en anledning till att jag faktiskt blev lite besviken, för den håller inte riktigt samma nivå som en prinsessas dagbok och pretty women m.m filmerna.

Nu insåg jag att det låter som en riktigt dålig film och det är det inte, den är mysig och charmig, men saknar det lilla extra för att den ska bli riktigt bra. Ett stort plus är alla duktiga skådespelare som de fått med som gör ett riktigt bra jobb. 

Jag insåg också att jag faktiskt saknat att se på film lite, så jag ska faktiskt försöka att se några mer, kanske en i veckan? En i veckan är kanske inte så troligt när jag tänker efter, det beror nog på hur många serier som har paus wink






 

#1 - - Guest:

Jag tycker Valentine's Day som han också gjort är mycket bättre. Men det är precis som du skriver, New Years Eve är ingen dålig film, bara det att den kunde vart lite bättre.