The Fosters 1x9. Vigil

Kan börja med en god nyhet, the fosters får en förlängd säsong det får även Twisted, vilket jag är riktigt glad över. Även Switched at birth får en 3:e säsong!

Det var Stef som blev skuten och sen sköt Mike Annas pojkvän. Det som jag inte förstår är Stefs minne, gjorde Mike något fel?

Som tur är så är Stef okej i alla fall och Mike har bestämt sig för att gå på AA möten, vilket antagligen är bra för honom. Brandon och Callie hände nästan, men jag är ändå lite sur över att det tog slut mellan henne och hennes kille, jag gillade honom...

#1 - - Guest:

Felet Mike gjorde var att han sköt ihjäl han, trots att han inte hade något vapen i handen, samt redan skadeskjutet sig själv i foten. Alltså inte ett "clean shot" som de pratade om :P

#2 - - Guest:

Jag hade inte heller förstått vad som hände med Mike, men en läsare berättade för mig att Stef råkade skjuta sig själv när hon tappade pistolen i marken. Så Mike dödade alltså killen när det inte fanns en anledning till det, även om han trodde det.

#3 - - Guest:

Jo bra att Mike ska gå på AA möten, och japp trist att Callie och Wyatt gjorde slut han verkade så snäll och bra för henne!! Jag tror Stef hörde något på toaletten därför hon blev skjuten och sen när Mike sköt så hade han killen tappat pistolen i golvet så han var obeväpnad. Så uppfattade jag det.