Lost Säsong 1

Jag har bestämt mig att ta tag i ett till stort maraton projekt nämligen Lost. Jag älskar Lost och började se den för många årsedan. Men även Lost är en av många serier som jag hamnade efter i när jag var i Österrike och inte samma tid som man har hemma.

Men för ett tag sen tyckte jag att det var dags och jag köpte boxen med alla 6 säsongerna.
Det jag älskar med Lost är att den är så olika alla andra serier och först när man började se den så hade trode man att serien skulle handla om ett gäng personer som var med i en flygkrash och hamnar på en öde ö.

Det är så svårt för mig att komma ihåg vilka som var mina favoriter när jag såg Lost första gången. Men Jag vet att jag älskade Jack, det var också den enda skådisen som jag kände igen då, numera tänker man ju inte på Boone när man ser Ian utan då tänker man Damon haha.

Men Jack, Kate och Claire blev favoriter ganska snabbt. Det jag inte kan förstå nu var att jag inte gillade Sawer och Jin. Dock började jag nog gilla Sawer någon gång i mitten av säsongen.

Helt ärligt är det jätte svårt att skriva om losts fösta säsong när man vet vad som händer sen, för allt är så bra gjort och ihopvävt att man inte riktigt vet skillnaden. Men om man ska samman fatta säsongen med några viktiga händelser så är nog Claires försvinnande en stor grej Boone och Lock hittar "dörren utan handtag" och att Walter blev kidnappad i sista avsnittet!