11 frågor

Jag var precis inne på min favorit serieblogg http://www.seriedrottningen.se/ att hon utmanade alla tv bloggar att svara på 11 frågor. så det tänkte jag göra nu!

1. Säg en tv-serie (eller film) som bäst skulle beskriva ditt egna liv.

Jag kan inte riktigt hitta  någon som passar bra men jag väljer nog Gilmore Girls. Jag är inte lika smart som Rory, men jag kan verkligen känna igen mig själv i henne. Även om allt på tv är överdrivet.

2. Finns det några karaktärer som du älskar på tv men tror att du absolut skulle hata i verkliga livet?

3. Om du fick radera en tv-serie helt från ditt minne, antingen för att glömma bort den eller för att kunna kolla om på den, vilken skulle det vara och varför?

One Tree Hill, tänk att få se den från starten till slutet utan att veta vad som händer! Det hade varit SUPER!!

4. Avsluta meningen: ”Om jag missar ett avsnitt av min favoritserie (som jag aldrig kan se igen), så reagerar jag genom att…”

I panik skälla ut personen som har orsakat detta, för jag själv har alltid koll på det. Ett annat alterna tiv kan vara att stå och skälla på bilen för att den inte kan flyga över köerna på motorvägen ;)

5. Vad är din rekordtid för att ha tittat igenom en hel säsong av en tv-serie?

2 dagar tror jag det är, 1 säsong på 1 helg är fullt möjligt.

6. Om du bara fick välja en enda tv-serie att rekommendera till alla som frågade om tips, vilken och varför?

Gilmore Girls, det är en charmig och riktigt rolig serie som kan passa till nästan alla!

7. Välj en karaktär som du  skulle vilja byta liv med, och en som du endast skulle vilja byta pojkvän/partner med.

Zoe i Hart of Dixie, jag hade velat testa på det charmiga småstadslivet ett tag eftersom det är så långt ifrån det jag lever själv. Sen så är Blue Bell så mysigt. (samma kulisser som i Gilmore Girls) Haley i One Tree Hill hade jag tagit för att byta kille med, vem hade sagt nej till Nathan Scott?

8. Vad är det konstigaste du gjort för att du varit så inne i en tv-serie? Be honest!

Oj vad svårt att svara på, men det är nog saker liknande att man fått sitta uppe hela natten och plugga inför ett prov bara för att man var tvungen att se ett eller två avsnitt för mycket!
9. Avsluta meningen: ”Jag är en stor tv-nörd för att…”

Det jag ser mest fram emot på min lediga tid är att få sätta på ett avsnitt av serien som jag följer för stunden :)

10. Tv-serie som får dig att gråta/må dåligt mest.

The OC, har många stunder då jag fäller några tårar. Som i säsong 1 när Seth seglar iväg. Eller i säsong 3 då Marissa dör. Eller Avsnitt 1 i säsong 4 då Ryan är helt förstörd och istort sätt hela sista avsnittet bara för att det är sista avsnittet!
11. Tv-serie som får dig att skratta mest.

Jag ser int e så mycket på humor serier men jag hittar alltid roliga scener i vanliga serier också. Gilmore Girls tycker jag är skit rolig men Grey's Anatomy med mer och chrisina har sina roliga sidor också! Hart of Dixie är också lite små rolig på sina ställen :)

#1 - - Guest:

Ohaj, den är mycket bra!! kolla på den! :) Har skrivit lite mer om varför jag tycker den är så bra här: http://publishme.se/3042377/entries/article/162295411/ Men då har du verkligen en bra serie framför dig ;)