Wicked always wins! Eller?

Som vanligt har jag haft fullt upp i veckan. Får dock skylla mig själv när jag bokar in både frisör och fransar samma vecka. Klart att det går ut över mitt serietittande. Men här är i alla fall mina tankar om Måndagen och tisdagens serier. Jag har dessutom sett att de andra chicago serierna har kommit gång denna veckan vilket jag ser fram emot! Dem är alltid saknade när dem är på paus!

Dessutom får jag ett nytt avsnitt av skam i morgon vilket alltid är välkommet och jag måste komma på ett nytt tema för nästa månad öven om jag måste erkänna att denna månadens har varit mitt favorit teama hittils!! :D

Once upon a Time 6x18. Where Bluebirds fly

Zelena fick ett eget avsnitt vilket inte var helt fel, det är en karaktär som har växt enligt mig och jag tror faktiskt att hon är en karaktär som jag skulle gilla som god och jag tror också att det faktum att hon valde att ge upp sin magi var bra för henne.

Dessutom ska det blir väldigt intressant att få höra vad det är för hemlighet som som älvan som ligger och sover hos Gold kan avslöja.

Jag måste också säga att jag är 100% team David i dagens avsnitt, jag älskade hur han ville få med Emma och alla gäster till the enchanted forest så att hon skulle få gifta sig i ett slott. Heja pappa Charming!

Chicago Justice 1x10 Drill

Ett väldigt spännande avsnitt PD. har ju många gånger innan tagit upp gäng relaterade frågor vilket är intressant att följa. Dessutom är det ett stort problem på många ställen och även om många storys är lika varanadra så blir man ändå berörd eftersom det antagligen har hänt något liknande med att ett litet barn råkar gå på fel ställe och bli skjuten mitt i en gäng uppgörelse. Jag hoppas också på en följetång med tanke på att militärern blev skjuten.

Gotham 3x15. How Riddle got his Name

Ju mer jag ser på denna serien ju större blir mitt intresse för Batman och vad det är för karaktärer dem i Gotham kommer bli.

Riddle är ju helt klart en psykopat nu och han blir bara värre och värre. Pingvin överlevde, vilket jag egentligen visste för att han är den ända karaktären från en film som jag såg som liten som jag faktiskt kommer ihåg.

Bruce är dessutom kidnappad och hans elaka klon verkar ha tagit över hans liv. Jag hoppas dock att Alfred klurade ut det direkt!

Jane the Virgin 3x16. Chapter Sixty

Jane lilla crush på hennes pappas nya hunkiga kollega växer bara och jag gillar det. Jag hade ju helst sett henne med Rafael men eftersom han just nu verkar ha glömt bort vem Petra är så är han intresserad av henne i stället.

Rose, Louisa och Aneska är i Miami också vilket bara kan leda till probelm. Framför allt för Petra nu när hennes kära syster hamnade i fängelse så fort hon landande.

Sen måste jag säga att jag gillar att Alba har hittat någon, men när en mormor har tonårsproblem så känner jag att jag tappar lite intresse…

#onceuponatime #onechicago #chicagojustice #janethevirgin #gotham #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer