Walk of shame

Jag satt så länge och funderade över varför jag kände igen huvudrollsinnehavaren så mycket. för jag kunde verkligen inte placera henne. Efter ett tag var jag så frustrerad att jag tog fram imdb. Inte konstigt att jag inte kunde placera henne, det är hon som spelar Effi i Hunger Games och då ser hon lite annorlunda ut.

Filmen i sig var små charmig, jag tyckte nog att det roligaste var att få se LA, det är nog något som jag alltid kommer att tycka. Även staden inte är så fantastisk som i filmer och att jag har bestämt mig för att stanna hemma så är det mysigt att se! Framför allt när hon bodde i Brentwood precis som jag gjorde och gick längs Wilshire Blvd som jag bodde på. Så självklart var det lite speciellt även om jag inte direkt hängde på Wilshire delen bort åt Downtown. För att dom som inte varit där så tar det ofta mer än två timmar att åka från ena änden av Wilshire till den andra.

Som jag sa innan så var filmen mysig och underhållande och åt de romantiska komedi hållet, så gillar man den typen av filmer så borde man absolut kolla in den!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 312 visningar
  • Nära Mölnlycke Östra

Gillar

Kommentarer

feliciaalj,
när åkte du hem!?
efji.se
annie.s.roos,
Jag gillar Elizabeth Banks så himla mycket! Jag lägger till filmen på min watchlist :)
seriesoffan.blogspot.se
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag åkte hem till jul
nouw.com/sofiamattsson