Vikings of Valhalla - Säsong 1

Jag har ju följt originalserien Vikings sedan start och även om det var dags för den att ta slut så blev jag ändå glad att återvända till den världen även om man så klart saknar vissa av karaktärerna. Den här utspelar ca 100 år senare om jag förstått det hela rätt och dom brutala kristna korstågen har kommit till norden. Jag tycker dock att serien är väldigt välgjord och jag uppskattar den, dock kanske den första säsongen för mig handlade om att lära känna karaktärerna och jag hade gärna haft några mer avsnitt i säsongen, 8 är lite för lite för en ny serie.

Seriens tre huvudkaraktärer är väldigt intressanta, dom två syskonen från Grönland Leif och Freydis har en väldigt fin relation som jag verkligen uppskattar och man märker att dom håller varandra om ryggen. Sen har vi den kristna vikinga prinsen Harald som känns som en person som kanske är lite för snäll och godtrogen för sitt eget bästa.

Säsongen slutade ju ganska dramatiskt med att Haralds bror intagit Kattegatt, Leif dark side kom ut på riktigt och Freydis och Harald är på väg där ifrån.

Vikings Valhalla är redan förnyad för en säsong 2 och 3, vilket kanske gjorde att dom vågade använda en hel säsong åt att introducera karaktärer så väl som dom gjorde och jag ser verkligen fram emot nästa säsong.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar