Vikings är Tillbaka!

Äntligen är Vikings tillbaka och jag har tagit mig tiden att se avsnitten! Det känns som att serien precis började igen, men ändå har det kommit ut massa avsnitt. Jag har nu sett de 4 första avsnitten vilket jag tror var en bra idé, jag kan nämligen ha lite svårt att komma in i serier som inte går lika ofta, men genom att se 4 avsnitt i rad kom jag in i det mycket snabbare!

Förra säsongen slutade med att Ragnars söner var i England för att hämnas för att dem dödade deras far. Detta är gjort, Bjorn valde att resa mot medelhavet där han nu är på nya äventyr.

Ivar "råkade" döda en av sina bröder, det var tydligen inte meningen att kasta en yxa i magen på honom, Ivar är också bestämd på att det är han som är ledaren, Hubbe gillade inte det och åkte hem, så ny styr Ivar i england och dem blir just nu attackerade av engelsmännen. Men Ivar är smart, galen, men smart. Han har listat ut vad engelsmännen höll på med och lurade dem, det måste man ge honom.

I Kattegatt är det just nu lugnt men det är nog bara en tidsfråga innan kungen av Norge kommer tillbaka med Astrid som sin nya fru och vill ta över.

Floki ska nu också återvända hem efter sin religösa upplevelse på Island.

#vikings #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer