Victoria & Shadowhunters

Lite blandade serier i denna avsnitts sammanfattningen. Jag såg ikapp Victoria förra veckan och trodde att jag skulle ha två avsnitt av Shadowhunters att se, men det hade jag inte, så jag vick vänta en till vecka för att få veta vad som hände. Jag har också fortsatt med att se ikapp Grey’s Anatomy så den serien är jag snart klar med också.

Shadowhunters 2x14 The Fair Folks

Stackars Simon, men samtidigt så viste vi att det skulle hända ganska snart att han skulle få reda på att Clary egentligen vill ha Jace. Det är uppenbart för alla utan de tre.

Alec som ledare för institutet tycker jag är riktigt bra jag tycker också att han har vettiga idéer. Problemet är att Luke verkar falla för sin mörka sida vilket är konstigt eftersom han alltid verkar vara så himla vettig.

Sebastian är ju lite annorlunda men än så länge gillar jag honom vilket faktiskt är väldigt konstigt. Förutom att han sa åt Rafael att hålla sig borta från Isabel.

Viktoria 1x4. The Clockwork Prince

En veckas paus i serien och sen så hade jag inte tid att se avsnittet för än nu så det har gått en tid sedan sist jag kollade på serien och jag blev på nytt överraskad över hur bra den fantastiskt är! Det bästa av allt är att jag har 1 avsnitt att se idag och ett till borde komma ut i morgon.

I förra avsnittet kom Albert till slottet, men i detta så så fick dom lära känna varandra vilket var fint att se även om de för de mesta var ovänner med varandra. Det kan dock inte vara lätt att behöva lära känna varandra under dessa omständigheter när alla vill att man ska gifta sig och folk tittat på allt man gör.

Viktoria 1x5. An ordinary Woman

Efter många om och men blev det äntligen dags för bröllop. Viktoria räknades säkert till väldigt naiv på sin tid, medan jag tycker att hon är klockren i sina åsikter. Som varför ska hennes man ha en ”lön” för att vara gift med henne, hon kan ändå ge honom det han behöver. Dock kan han ju inte ha ett jobb och någon typ av frihet pengamässigt är väl rimligt. Men jag gillar också hennes tankar kring att män på den tiden ofta hade älskarinnor inte var något som hon accepterade. Så hon är ändå väldigt vettig!

Shadowhunters 2x15. A problem of Memory

Simon inser att att Clary vill ha Jace mer än honom, medans Clary själv springer runt och försöker inbilla sig själv att det inte är sant.

Samtidigt har dom en Sebastian som ränner runt inne på institutionen som kanske inte vill allas bästa med tanke på att han såg till att Valentine inte hamnade i Idris utan hos honom i stället och personen vars kropp han tagit mördade han också. Inte en helt snäll person helt enkelt!

Simon trodde också att han dödat en person vilket han inte hade och Rafael försöker få ur honom hur han blev en dagsljusare. Mitt problem är att i serien gillar jag Rafael mer än Simon.

#shadowhunters #themortalinstruments #victoria #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar