Victoria & Grey's Anatomy

Nu under sommarens högsäsong får jag erkänna tt jag inte hunnit se så mycket på serier som jag faktiskt vill. Dock kommer det bli lugnare snart och då hinner jag se mer. Sen är det också alltid lättare att sätta på en film eller serie på netflix eller via min apple tv än att sitta och leta upp avsnitt som ska bara ska buffra och krångla.

Victoria 1x6. The Queen’s Husband

Denna serien är så bra! Jag gillar verkligen hur dom lyckas fånga känslorna i denna serien. Hur Albert försöker hitta sin plats som Victorias make och Victoria som gör allt för att hjälpa honom även om det inte alltid gör saker på det sättet som han önskar.

Jag gillar också hur dom två hela tiden försöker vara ärliga och göra det rätta även om samhället inte alltid håller med om hur saker och ting ska och får göras.

Jag hade också väldigt kul åt Victorias hoppande!

Grey’s Anatomy 13x23. True Colors

Usch vilket jobbigt avsnitt. Först har vi killen som man absolut tror vill komma till sin tjej men som sen visar sig vara en våldtäktsman som dessutom kidnappar Stephanie och en liten tjej som han dessutom blir inlåst med. Riktigt obehagligt! Att han var riktigt sjuk i huvudet utan något sinne för andra människors värde var också uppenbart då han lätt kunde tänka sig att utnyttja ett litet barn. Sen har vi den stora expliotionen som troligtvis kommer vara ganska ödeläggande för sjukhuset.

Grey’s Anatomy 13x24. Ring of Fire

Med tanke på hur förra avsnittet slutade så tror jag ändå att detta avsnittet hade ett ganska bra avslut i alla fall när man tänker på att det ofta dör folk i Grey’s Anatomys säsongsfinaler. Det som man hade kunnat klaga på är det kännslomässiga. Så som att Nathan lämnade Meredith för att träffa sitt livs kärlek. Inte säkert att det kommer funka dock med tanke på hur många år som gått där. Sen har vi April och Avery som jag har sånt hopp för och plötsligt så uppmuntrar April, Maggie att lägga in en stöt på Jackson ! Hallå liksom hur tänkte hon där, jag är inte nöjd.

Stephanie överlevde fast med brutala brännskador och räddade livet på den lilla tjejen, en riktig hjälte och om jag inte minns fel är hon huvudpersonen i en ny serie som Shonda gör så det är inte alls omöjligt att hon faktiskt kommer att lämna Grey’s nu.

Viktoria 1x7. The Engine of Change

Viktoria är nu gravid och riktigt orolig för sin hälsa och om hon kommer överleva. Vilket man kanske kan förstå med tanke på att alla påminner henne om det hela tiden.

Jag tycker samtidigt lite synd om Albert, han har problem att anpassa sig in i det brittiska samhället, eller det kanske är alla andra som har problem med att acceptera honom med tanke på att han är tysk. Victoria utsåg i alla fall honom till regent om hon skulle dö men barnet skulle överleva.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

niklasmatrix
niklasmatrix,
hej vilken fin bild gå gärna in på min blogg och kolla vad jag har lagt upp och följ gärna mig
nouw.com/niklasmatrix