Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Veckansserietips - The Arrangement

The Arrangement handlar om en ung tjej som drömmer om att bli skådespelerska. Hon gör en audition med den kända skådespelaren Kyle West, det går inte riktigt som hon tänkt sig och rollen hon får, är att vara hans flickvän under kontrakt, så att hon hjälper honom igenom en tuff tid i media och sköter hon sig kommer hon att tjäna ruskigt mycket pengar och få uppmärksamhet nog att kunna få en egen roll i Hollywood.

Det hon kanske inte helt förstått innan är att Kyle i mångt och mycket faktiskt styrs av en sekt. Och hur det kan påverka henne när dom får reda på hennes hemligheter, det som hon i alla fall har med sig är sitt skarpa huvud, för smart är hon trotts allt!

Det är en charmig serie med två vackra personer i huvudrollen och en story som går ifrån dom vanliga mallarna vilket jag verkligen uppskattar.

Det finns två säsonger av serien på Viaplay och varje säsong innehåller 10 avsnitt så det är en serie som går relativt fort att ta sig igenom.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen