Veckans serietips "Vikings"

Hejsan, här kommer ett veckas serietips, men jag borde kanske döpa om den till månadens serietips. Men jag har so jag sagt innan lite regler innan jag tipsar om en serie och det är att jag ska ha sett minst en säsong och är det en serie som gått längre, så ska jag ha sett alla avsnitt. Allt för att kunna ge en så rättvis bild av serien som möjligt. Men jag vet att dessa inläggem var väldigt om tyckta en gång i tiden. Men när bloggen var ny hade jag ett stort lager av serier att ta av. Det har jag inte längre så nu kommer ett inlägg när jag har sett "klart" en serie. Men nu under våren lär det komma några mer, eftersom jag har börjat se ett par nya serier detta året. Så Arrow, Beauty and the Beast, Nashville och Revolution kommer att få sina egna inlägg så fort den första säsongen är slut...

Vikings är en serie som gått på History, men har ändå lyckats bra och fått många tittare och blev nästan direkt förnyad för en säsong 2. Säsong 1 består av 9 avsnitt och där förljan man Ragnar en viking som säger att han är Odens son och är en riktigt bra krigare.

Han är också den första som seglade väst och började plundra i england. Man får också följa hans familj här hemma.

Man kan inte säga att det är en mysig serie, utan snarare ganska grotesk. Fakta mässigt så stämmer den inte direkt heller, vissa gånger så pass mycket att man stör sig på det. Men trots detta så är det något i den som verkligen fångar en och jag gillar den mycket. Dels för att den skiljer sig en del från allt annat jag ser och därför blir en härlig mix. Sen så när man kommer över fakta felen så har den faktiskt en spännande serie och jag ser fram emot att se mer! 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Jag har inte ens vågat ge den en chans, såg 5 minuter och blev less :P Men har tänkt se den!!
bokraden.blogspot.com