Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Veckans serietips "The Fosters"

Mysserie på hög nivå. The Fosters handlar om familjenFoster, Mammorna Steff och Lena har skappat sig en mysig familj genom attadoptera sina fosterbarn Jesus och Mariana, Brandon är Steffs biologiska sonfrån ett tidigare äktenskap och är polis. En dag träffar hon Callie som harbott i massa olika fosterhem genom åren och inte blivit bra behandlad. Calliehar en sak som hon bryr sig om, hennes lillebror Jude. Steff och Lena bestämmer sig för att ta handom dom två syskonen välkomnar dom in i sin familj.

The Fosters är en mysig familje serie som visar att kärlekär det viktigaste i en familj, inte att det är en mamma och en pappa och attalla ska vara släkt biologiskt. Jennifer Lopez är en av skaparna bakom seriensom går på Abc Family. Grunden i serien är kärlek och tolerans och jag tyckeratt det är en viktig serie, just för att ABC Family har många unga tittare somfår se att det är okej att vara annorlunda så länge du är en bra människa ochvill väl!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

elias.nilsson
,
Hej!

Har du möjligtvis någon e-post man kan nå dig på? Jag skulle vilja diskutera ett samarbete 😊

Mvh!

Instagram @seriebloggen