Veckans Serietips "Revolution"

Denna serien får bli detta årets stora serie kärlek! Förra året var det Hart of Dixie som jag blev helt förälskad i och även serierna är väldigt olika så är dom några utav mina favorit serier på tv just nu.

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara Revolution på ett bra sätt för varje gång jag försöker så hör jag själv hur löjligt det låter, men endå har jag varit fast sen avsnitt 1 och en säsong på endast 20 avsnitt är på tok för lite, en säsong ska ha minst 22 avsnitt gärna 24 :)

Men här kommer min löjliga förklaring:

Serien utspelar sig i framtiden, efter att all typ av teknik och el har slagits ut. Hur mycket förändras världen på bara några år, det som för oss idag är en självklarhet är bara ett minne blott!

Vem är det som stängde av strömmen, hur och varför är frågor som dyker upp. Inte blir det bättre av att en maktgalen, gammal militär går runt och dödar alla som säger emot honom.

Jag förstår om man blir väldigt skeptisk till serien när man läser det jag skrivit, men denna serien är ungefär lika svår att förklara vad den handlar om som Lost som också är en briljant serie! Serierna är också skapad av samma person!

Mitt tips till er är att ge serien en chans gillar du den inte efter 3 avsnitt så kan du ge upp den för då har man en okej bild utav vad serien kommer handla om!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Upptäckte ju precis Revolution och herregud vad bra den är! Superduperbra serietips!
www.seriesnack.blogg.se
Guest,
Revolution är SÅ bra. Jag föll för den redan när jag såg trailern innan serien ens hade börjat. Jag längtar tills nästa säsong, den känns realistisk också på ett bra sätt :D . Fått flera att börja följa den med :D .
www.saramadeleine.se
Guest,
Jaa verkligen en serie att ge en chans!! :)
bokraden.blogspot.com