Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Veckans serietips "Reign"

Efter jag hade sett första avsnittet av Regin så var jag helt hooked! Jag älskade verkligen allt med säsong 1 men jag måste vara ärlig och säga att säsong 2 var inte lika imponerande och jag var väldigt besviken. Frågan är om jag hade varit lika besviken på säsong 2 om inte säsong 1 hade varit så fantastisk! Så när jag sitter här och funderar på hur mycket jag faktiskt rekommenderar Reign så kommer jag fram till att jag rekommenderar den väldigt starkt!

Jag ska också vara ärlig och säga att den inte är för alla, den är löst baserad på Mary Drottning av Skottland som gifte sig med Francis av frankrtike... Det är en historisk serie helt enkelt, vilket inte alla gillar, men jag älskar. Man skulle kanske kunna säga att det är en The CW variant på Downton Abbey. Men som sagt den är inte historisk korrekt vilket kan störa den som är petig. Jag tycker istället att det är väldigt charmigt, men jag hoppas att säsong 3 hittar tillbaka till den charm och spänning som fanns i säsong 1.


Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen