Veckans Serietips - Ragnarök

Det fick bli några dagars ledigt från bloggen, då det varit lite finare väder och jag inte har hunnit kolla på så mycket. Men veckas serietips inlägg har jag material till för några veckor framöver i alla fall så dom kommer att komma ut ☺️

Så fort Mange och hans familj flyttar tillbaka till den norska byn Edda börjar det hända konstiga saker. Han börjar få krafter samtidigt som det är något konstigt med byns rikaste familj som kommer undan med massa konstiga saker hela tiden. När jag satte på Ragnrarök så viste jag faktiskt inte vad jag hade att förvänta mig. Jag har koll på den nordiska mytologin men är samtidigt inte jätteinsats i den. Men jag blev positivt överraskad av den då den utspelade sig i en vacker miljö, duktiga skåde spelare och en spännande handling. Dock känns säsong 1 bara som en introduktion till serien och att det faktiskt kommer börja hända saker på riktigt i nästa säsong.

Det var också kul att se lite gamla skam ansikten igen och fräscha upp sin norska. Som vanligt men Netflix serier så är det inte så många avsnitt så det går ganska fort att se en säsong och den är verkligen sevärd!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer