Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Veckans Serietips - Outlander

Vill du ha en serie att älska så är detta mitt tips. Det är en av mina favoritserier just nu och jag älskar även böckerna. Serien heter Outlander och alla säsonger vinns på Viaplay och jag tror att de finns på Netflix också. Just nu väntar jag spänt på att säsong 3 ska komma.

Serien har inslag av det övernaturliga, men det är en så liten del av serien att man inte riktigt tänker på det.

Outlander handlar om Claire som har varit sjuksköterska under kriget i England, men nu är kriget slut och hon ska få tillbringa tid med hennes man. De åker upp till Skottland för att umgås och att han ska få forska då han är historiker. En natt råkar Claire gå genom magiska stenar och reser tillbaka i tiden. Där man får följa henne i hennes kamp för sitt liv och lära sig att älska livet i ett väldigt oanständigt Skottland.

Det som man måste göra är att ta sig igenom det första avsnittet. Det är väldigt viktigt för att lära känna Claire som karaktär och jag tror att jag kommer uppskatta det mer när jag ser om serien. Dock var jag helt fast och kär i serien efter 2-3 avsnitt!

#outlander #veckansserietips #serietips #viaplay #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen