Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Veckans Serietips - Grand Hotel

Grand Hotel är en fantastiskt underhållande dramaserie, med betoning på drama och det är något som kan gå till en överdrift om man har otur. Men även om den är ganska överdriven så tycker jag att man hela tiden håller intresset uppe utan att bli för irriterad. Man vet ju vad det är för typ av serie som man kollar på.

Jag tror att seriens stora styrka ligger oss karaktärerna som har flera lager av personlighet. Där tycker jag att det gjorts ett bra jobb med både casting och skådespeleriet.

Serien startar med att en kock försvinner spårlöst under en storm och när polisen lägger ner sitt sökande tar kockens bror över letandet och söker jobb på hotellet.

Men även om detta är huvudhistorien i

serien så finns det så många mer sidostorys som är riktigt intressanta att följa och några riktigt fina eller intressanta kärlekshistorier. Samt karaktärer som växer och går från irriterande till väldigt intressanta!

Tyvärr blir säsong 1 den sista säsongen som avslutas med en cliffhanger, men samtidigt fick man svar på mycket så jag är relativt nöjd, självklart vill jag ha mer, men tycker samtidigt att den är sevärd!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen