Veckans Serietips - Briderton

Jag hade lite tekniska problem I går vilket gjorde att det inte blev något inlägg, men idag är det söndag och då är det i vanlig ordning dags för ett veckans serietips!

Serien som jag denna vecka fokuserar på är Familjen Bridgerton. Tror nog att dom flesta har hört talas om denna serie nu då den snabbt blev en succé. Den handlar om just Familjen Bridgerton där det är dags för storasyster Dapnhe att göra sin debut och ska hitta en make, men det går inte riktigt som hon tänkt sig. När skvallertidningen bestämmer sig för att försvåra saker och ting för henne och hennes bror vill gifta bort henne till första bästa person bestämmer hon sig för att ta saken i egna händer.

Hon teamar ihop sig med hennes bors vän som är en av de mest eftertraktade ungkarlarna som inte är intresserad av att gifta sig för att bli mer eftertraktad. Men saker går inte som planerat för dom.

Serien är bra och välgjord, men jag hade inte heller förväntat mig något annat av Shonda Rimes. Det är helt enkelt inte en vanlig historisk serie utan den har sina twister och små budskap gömda i sig vilket jag verkligen gillar. Tycker helt klart att detta är en serie man borde se!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer