Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Vår tid är nu - Säsong 4

Som jag skrivit några gånger under julen så är mitt mål att beta av alla serier som jag ligger efter i och självklart var vår tid är nu väldigt högt upp på den listan. Även om det ska komma en ny säsong som utspelar sig mellan säsong 1 och två, vilket jag verkligen ser fram emot, så ser jag också serien som avslutad nu. Nu har jag i alla fall kommit så pass långt i mitt tittande att jag kommer kunna leverera ett serieinlägg om dagen en tid fram över.

Vår tid är nu Säsong 4 Avsnitt 6

Kaosets avsnitt, egentligen finns det många sådana i denna serien men detta tog nästan priset. Bellan tog livet av sig efter allt han har gjort, Nina fick ett erbjudande om att sälja restaurangen. Som dock Calle och teamet håller i rullning riktigt bra om ni frågar mig.

Men sen har vi också hela grejen med Kristina som jag tycker är väldigt jobbig och att hon verkligen inte kan lita på någon. Jag hoppas att hon snart ringer Uno och får hjälp att hitta sin dotter igen…

Vår tid är nu Säsong 4 Avsnitt 7

Äntligen lyckades Kristina rymma och har hittat sin dotter, dock tycker jag att hon gömmer sig dåligt, för John är farlig och det borde hon veta vid det här laget.

Jag är också så glad över att Calle och Nina börjar hitta tillbaka till varandra. Dom är gjorde för varandra och hon behöver också honom även om jag verkligen hade gillat om han öppnade sin egna restaurang.

Jag hoppas också verkligen att Peter blir lite vettig nu i sista avsnittet och tackar nej till delägar förslaget och kanske erbjuder Nina att köpa in sig och hjälpa henne ur knipan.

Vår tid är nu Säsong 4 Avsnitt 7

Nu har vi kommit till serien sista avsnitt och jag vågade inte ha hoppet uppe för ett lyckligt slut, för detta känns nödvändigtvis inte som en serie med lyckligt slut. Men jag är nöjd! Över förväntan till och med!

Jag var orolig över Kristina ett tag när John dök upp där med vapen och allt, ibland vet jag faktiskt inte hur han tänker! Men Uno kom och räddade dagen!

Sen har vi Maggan som blev minister vilket var stort med tanke på var hon började i serien.

Gustav blev jag också orolig för när han började dricka, men känner att det kan gå bra för honom med. Tror också att han kan våga att hitta kärleken igen i framtiden, kändes som så.

Peter och Nina blev vänner igen och det blev som jag önskade att han köper in sig i restaurangen. Så när allt hade gått så bra fram till dess tänkte jag att jag kanske fick acceptera Calle och Ninas uppbrott men även det löste dom åt oss på slutet så jag är helt enkelt väldigt nöjd.

Vårt tid är nu är helt enkelt en jätte bra serie, välgjord och spännande. Det är väldigt sällan jag uppskattar svenska serier, men denna var riktigt bra!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @seriebloggen

Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen