Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Vår tid är nu - Säsong 3

Hej nu är jag tillbaka även om det kanske inte är på heltid! Den senfäste tiden har varit ganska kaotisk med extremt mycket att göra på jobbet och mitt i detta har jag inte bara flyttat ut ur min lägenhet utan också bott i en väska i en månad under tiden jag påbörjade renoveringen av min nya lägenhet. Jag är ju långt ifrån klar, men jag har i alla fall ett sovrum och en micro som fungerar så nu kan jag bo här!

Sen har jag inte hunnit se på så mycket serier utan att jag har mer Bachelor rullande i bakgrunden då jag inte ens hunnit se på det…

Vår tid är nu – Säsong 3 Avsnitt 1

Nu har vi hoppat fram ännu mer i tiden. Både Ninas och Maggans barn har vuxit upp och har en ganska stor roll i serien. Christina jobbar numera på Ninas och startar en nattklubb. Vilket självklart den lite mer konservativa Gustav har sina problem med, det går dock inte att komma ifrån att det kan komma att bli ett problem. Vi har även den broderna som jag gillade mest i säsong 1 som nu helt har tappat greppet och styrs av sin galning till fru men man får väl ändå hoppas att Peter tar sitt förnuft till fånga snart!

Nina och Calles förhållande slutade inte bra i förra säsongen och nu är dom skilda och inte har någon kontakt vilket är så himla tråkigt då dom verkligen har vart paret man hejat på sedan avsnitt 1!

Vår tid är nu – Säsong 3 Avsnitt 2

Även om vi fortfarande är en bit tillbaka i tiden så känns det verkligen som att vi kommer in lite mer i nutid och man kan faktiskt känna igen vissa händelser från saker som man läst eller hört föräldrar prata om. Som när kommunisterna kom, man kan väl säga att jag var skeptisk till den där dansken från start, men shit han är ju inte bara en kommunist utan en manipulativt svin också. Och den blandningen är farlig och jag känner på mig att detta kommer att spåra ut och det kommer att gå illa för Christina! Kul är att Calle är tillbaka och jobbar på Ninas. Vi har också Maggans story som jag tycker är väldigt viktig med att faktiskt våga vara gay öppet utan att bli utdömd! Om dom fortsätter på det här spåret tror jag att det kan bli riktigt bra!

Jag längtar efter dagen då Ester åker dit så att det skriker om det, hon har ju inte något vett i skallen eller sunt förnuft och är villig att göra allt för att vinna! Men att skada och förstöra för Peters familj är att ta det lite väl långt!

Vår tid är nu – Säsong 3 Avsnitt 3

Jag gillar att Nina verkade bli lite avundsjuk på Calle och Carmen. Sen kan man ju lugnt säga att det var bra att dom jobbade sent och insåg att någon försökte lämna en bomb på Ninas, nu måste det ju ändå komma fram snart att det är Ester som ligger bakom all skit. Sedan märker man att deras döttrar är intelligenta och börjar ifrågasätta saker.

Sen har vi mitt andra irritationsmoment och det är John, hade så mycket hellre sett Christina med Uno! Sen måste jag också säga HEJA MAGGAN!

Vår tid är nu – Säsong 3 Avsnitt 4

Äntligen har Peter fått upp ögonen för vad Ester håller på med! Det bästa som hänt i serien hittills! Dock var detta ett ganska jobbigt avsnitt att se! Christian är helt hjärntvättad och kan inte ens se vilken snäll person Uno är och är nu gravid och ska ha barn med en person som tror på revolution! JAG DÖR, så arg jag blir!!!! Stackars Nina hanterar inte detta jätte bra heller! Men det borde bara vara en tidsfråga innan hon kommer krypande tillbaka, hennes kompis var vettig nog att för stå skillnaden mellan att vara arbetare och läsa från den lilla röda, någon gång borde väl Christina göra det också!

Jag tycker fortfarande att Maggans story är intressant och viktig! Den ser jag fram emot att se mer av!

Vår tid är nu – Säsong 3 Avsnitt 5

Nu hoppade vi ytterligare 3 år fram i tiden och saker är minst sagt kaos. Astrid är alvarligt sjuk och kom hem för att få läkarvård och fira sin födelsedag. Bellan har stora spelskulder och har nu Mirko efter sig. Som nu också är tillsammans med Ester vilket känns som en bra matchning. Nina och Calle har fortfarande inte blivit tillsammans igen även om det är det som man verkligen bara sitter och väntar på!

Det som nog var mest tragiskt av allt är Christina, jag tycker så synd om henne, jag har tyckt illa om John sen första avsnittet, men min avsky mot honom har ju bara blivit större och större för varje avsnitt!

#vårtidärnu #svtplay #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @seriebloggen

Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen