Vänner Säsong 3

Jag är så galet fast i denna serien just nu och plöjer en säsong på 2 dagar och då har jag ändå hunnit med mina andra serier! Nu är det 20 min avsnitt vilket gör att det ens är möjligt!

Detta är säsongen där Rachel och Ross gjorde slut, vilket kändes så löjligt dom är ju perfekta för varandra och slutet av säsongen kändes ändå ganska lovande för dem två.

Phebe är en sån karaktär som alltid är där, men som jag ändå inte tycker har så stor roll. Eller hennes karaktär har inte någon direkt story, mer än att hon är ganska blåst. Jag har inget emot henne, men jag är inte överdrivet förtjust i henne heller! Joe älskar jag även om hans karaktär är ganska lik Phebes, han är mest där för att säga dumma saker och få oss att skratta.

Jag har också en känsla av att det sista avsnittet på säsongen är starten för Monica och Chandler, jag hoppas det i alla fall!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Åh jag älskar Joey, han var min favorit genom hela serien 😍
www.saramadeleine.se
nottheonly
nottheonly,
Jag håller på och kollar på the Fosters, så bra ju 😍
nouw.com/nottheonly
tvseriemanisk
tvseriemanisk,
Jag gillar Joey mest helt klart. Såg serien första gången ganska nyligen också på sträck som du och stör mig så mycket på att Rachel och Ross hela tiden är så arga på varandra för skitsaker. Haha liksom get over it och var ihop nudå! Men då skulle det ju inte ha blivit fler säsonger...
nouw.com/tvseriemanisk
Ella
,
Jag älskar PHOEBE!