Vänner Säsong 10

Nu är det över och jag kan förstå varför serien har blivit så himla populär. Den är charmig och rolig. Ändå har det tagit mig nästan ett år att ta mig igenom en säsong. Jag skyller på att jag inte har haft tid för Maraton projekt.

Dock var man lite orolig där ett tag när man faktiskt trodde att Joe och Rachel skulle bli tillsammans på riktigt för det var bara så fel för varandra. Jag trodde inte heller att hade sett det sista avsnittet av säsongen, men när Ross är på flygplatsen och ville prata med Rachel och det visade sig att han var på fel flygplats så fick jag en liten flashback.

Men alla fick sig ett lyckligt slut, till slut. Monica och Chandler fick adopterat tvillingar och ska flytta ut till sitt drömhus i förorten. Joe är inte helt nöjd över detta men han har a chick and a duck så det går nog inte någon nöd på honom.

Phoebe och Mike gifte sig i snön och lever lyckliga tillsammans, men kanske det viktigaste av allt var att Ross och Rachel äntligen blev tillsammans igen. Det kändes som en självklarhet fast när men tänker efter så har dom nog varit off mycket mer än on under seriens gång.

Vänner är bra, rolig och charmig. Det är dessutom en kult serie som man borde ha sett. Dock vet jag inte om jag kommer sätta mig och se alla 10 säsonger på rad igen, men jag kan absolut få för mig att se ett avsnitt då och då om det går på tv.

#vänner #friends #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer