Vampyrer, pirater, skuggjägare och en tidsmaskin....

Det är nog nästan tur att jag tar många avsnitt i varje inlägg för annars hade det blivit väldigt många inlägg på bloggen vissa dagar eller så hade inte avsnittsinlägget publicerats för en på tok för sent. Denna veckan är Legends of Tomorrow och Black Sails tillbaka också!

The Vampire Diares 8x10. Nostalgia’s a bitch

Nu tycker jag verkligen att man kan märka att serien börjar lida mot sitt slut. Redan nu kommer ett avsnitt där massa gamla karaktärer dyker upp. Vilket jag tycker är fint och jag gillar att dom börjar med det redan nu för när dem trycker in allt i ett sista avsnitt så tycker jag många gånger att dem försöker få ihop för mycket story i ett och samma avsnitt. Nu när man vetat länge att serien kommer ta slut så är det lika bra att vara välplanerad och börja i god tid.

Även om jag varit skeptisk mot serien de senaste åren så tycker jag ändå att den förtjänar det!

Black Sails 4x1.

Black Sails är tillbaka och helt ärligt så kan jag väl erkänna att jag inte saknat serien. Samtidigt som jag tycker att den är ganska mysig konstigt nog. Eller serien i sig är inte mysig, men den är jäkligt snyggt gjord och omgivningen är sjukt vackra!

Anledningen till att jag är lite bitter på serien just nu var att jag hade glömt bort att dom tog död på min favorit, Charles Vane och det rev upp lite gamla sår när jag insåg hur det låg till. Dock uppskattar jag att det nu är ett hämnd krig på gång och det behövs ju verkligen.

Dock trodde jag aldrig att John Silver dog även om scenen då han simmade mot ytan gav en lite smått panik, så bra gjord! Frågan är nog bara om det inte hade varit mer humant för honom att inte ha överlevt… Eller så kommer de andra piraterna och räddar honom!

DC’s legends of Tomorrow 2x9. Raiders of the Lost Art

Så Rip är tillbaka, om han nu är det vill säga. Tycker att det var lite kul då han lekte filmskapare och håll på att skapa en film om sina vänner som han hade glömt bort! Dock får jag ta och erkänna att jag blev ganska trött på honom på slutet då han stannade till istället för att springa, idiot. Alla andra han, så det skulle han också ha gjort!

Shadowhunters 2x5. Dust and shadows.

Jag förstår att Clary vill ha tillbaka sin mamma och var redo att offra det mesta för att faktiskt få tillbaka henne, men det gå inte att komma ifrån att Clary många gånger är brutalt korkad, inte bara i detta avsnittet överlag. Men här har jag som sagt förståelse för varför hon agerade som hon gjorde. Den som faktiskt borde ha tagit lite större ansvar här är Alec som var smart nog att följa med dit, men som faktiskt inte fick henne att förstå vad det egentlig var hon skrev under och vad en blodsed faktiskt betyder. Sen så var det ju brutalt scary att häxan ville att hon skulle bära demonbarn,, fy fan!

#thevampirediares #tvd #legendsoftomorrow #shadowhunters #themortalinstruments #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer