Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Vamps

Kan innehålla en hel del spoilers från Downton Abbey.


 

Det fanns endast en anledning till att jag började kolla på Vamps och det var Matthew Crawley (Dan Stevens) och det fanns en anledning till att jag såg klart filmen och det var Dan Stevens. Jag har saknat honom sen han lämnade Downton Abbey och det var kul att se honom igen. Men denna filmen var verkligen totalt katastrofalt dålig! Verkligen Värdelös! Men inte ens min saknad av Dan kunde göra filmen sevärd. Jag får helt enkelt kolla in något annat som han är med i.

Vamps handlar om två vampyrer, jag brukar gilla vampyrfilmer, denna denna var dåligt gjord, jag vet inte om man kan skylla på skådespelarna för allt runt omkring kändes väldigt B.

Mitt råd till er om ni saknar Dan är att se två avsnitt av de äldre Downton avsnitten istället för att slösa tid på Vamps.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nashville 1x7. Lovesick Blues

Jag tycker verkligen att de två senaste avsnitten har varit riktigt bra. Jag Gillar hur Rayna och Julliette sammarbetade och skrev en låt. Den storylinen som Raynas pappa och man och allt med politiken tycker jag faktiskt är riktigt ointersant.

Däremot gillar jag Scarletts story och Gunnar var så söt mot henne i detta avsnittet frågan är vad Hayley tycker om det...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer