Tisdagens serier!

Nu är det helg igen och jag har fullt fokus på att komma ikapp i mina serier igen. Mycket att göra och en aw med klassen gjorde att jag hamnat efter rejält. Men det gör ju att jag kan spendera dagen i soffan, för det är ju typ livsnödvändigt att komma ikapp ;)

The Fosters 4x14. Doors And Windows

Jag blir så jäkla trött på Callie många gånger, jag förstår att det är viktigt för henne att det ska var rättvist och att hon tycker att systemet är orättvist. Rätt ska vara rätt och den skyldiga personen ska hamna i fängelse. Men ibland måste man också se till själv och rädda sig själv!. Hon måste se vad hon kan få ut av det och att hon faktiskt riskerar att hamna i fängelse för något hon int gjort sig skyldig till!

Sen har vi Jesus, jag tycker så synd om honom! Det som irriterar mig lite är att han borde förstå att Brandon bara vill hjälpa honom, men nu känns det som att han är avundsjuk istället. Jag förstår att han har lite problem just nu och att han kanske inte riktigt kan tänka klart. Samtidigt som jag tycker att han förtjänar att få reda på att Emma är gravid.

Den roligaste scenen i hela avsnittet. Var nog ändå sista när mammorna sa inga mer hemligheter. Allt jag kunde tänka på var Brandons min och att han sitter inne på en jätte hemlighet!

Switched at Birth 5x4. Relation of lines and colors

Jag förstår att Travist har det jobbigt just nu, han gav upp jättemycket för att åka till Kina och hälsa på Bay, och nu får han betala för det. Han har förlorat sin plats i laget och har det jätte jobbigt. Samtidigt så han aven sjuk på Emmet, vilket jag verkligen har förståelse för. Emmet erkände att han faktiskt inte riktigt vet om man gjorde sakerna för att få vara med Bay och inte bara för sin skoluppgift. Samtidigt är jag team Emmet så jag hoppas ju att han kommer vinna tillbaka Bay slutändan.

Det som hände i skolan är verkligen jätte jobbigt att se. Jag förstår att det är jätteproblem USA i dagsläget och att det är något som de verkligen måste jobba med. Samtidigt så blir lite irriterad när ingen lyssnar på Daphanie och inte pratar med henne. Framför allt dem som varit hennes vänner. Dom vet ju ändå vem hon är, och hur hon är som person. Därför borde de inte vara så arga på henne utan förstå att det är någonting man gör för att de faktiskt vill hjälpa till.

The Flash 3x13. Attack on Gorilla City

Hela grejen med att gorillorna hade kidnappat doktor Wells, tycker jag var riktigt rolig story, även om det är samma skådespelare så tycker att det är roligt när en gammal cool karaktär kom tillbaka. Sedan får jag erkänna att jag faktiskt var lite orolig när jag såg Barry ligga på marken helt blå för jag tänkte hur fan kan överleva detta? Han må vara snabb men han är inte odödlig. Jag tycker också att det var kul att Julian fick följa med, han har blivit min nya favorit. Jag gillar också att han valde att följa med för att han vill ha koll på Catlin, för egentligen vill jag ju Catlin med Barry. Men jag är nog ganska ensam om det är shipet och det går inte förneka att det är någonting mellan Julian och Catlin så jag köper det och jag tror att detta kan bli en intressant story!

Chicago Fire 5x14. Purgatory

Ursäkta mitt språk! Men fyfan vad irriterad jag var. För när det splittrar på ett sammansvetsat team som man vet jobbar bra tillsammans så måste man ha en plan. I detta läget fanns det bara en plan och det var förstöra. Att förstöra i detta läget är samma sak som att riskera andra människors liv. Att skicka ut blrandmän som faktiskt inte kan göra sitt jobb är inte okej. Därför är så jäkla glad över att chefen faktiskt tog sitt förnuft till fånga. Och kämpade för sitt team, han står upp för sina medarbetare och fick som jag/han ville. Jag tycker att detta var ett jättebra avsnitt, men jag också väldigt glad över att de inte kommer vara borta från varandra mer än ett avsnitt, de är bättre tillsammans helt enkelt!

#thefosters #onechicago #chicagofire #switchedatbirth #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer