Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Tidsresor och Jordens undergång...

Ligger väldigt bra till i mina serier denna veckan och hoppas att jag kan få lite tid till maratonprojekten i helgen. Har ju inte hunnit se Riverdale än som jag nu tjatat om i några veckor, plus att jag ligger jätte långt efter i doktorn kan komma och avsnitten försvinner efter en månad på tv4 play så känner att det är något som jag måste få lite tid till snart! Dock ska jag jobba på söndag, men förhoppningsvis blir jag klar med dagens serier idag!

Chicago PD 4x13. I remember her now

Jag älskade verkligen Jay i detta avsnittet och det var fint att han fick så mycket uppmärksamhet. Jag gillar också hur han löste problemen och man såg hur fin han är som människa. Tja, man blev helt enkelt lite kär i Jay på nytt i detta avsnittet. Samtidigt som man tyckte så fruktansvärt synd om tjejerna som satt fast på ett ställe där de blir utnyttjade.

The 100 4x2. Heavy Lies the Crown

Helt ärligt så kan detta verkligen vara en av historiens mest deprimerande serier. Allt går alltid åt helevete, det är det enda som man faktiskt kan vara säker på. Dem kommer på ett sätt att lösa sina problem. Men så kommer någon idiot (läs Bellamy) på att vi späränger den ända grejen som kan rädda dem alla för att rädda några andra i några veckor. Smart, nu kommer det säkert bli en ny 100 med dem som överlever…

Ja jag låter lite bitter ofta löser dem ju saker tillslut, men när allt alltid går fel blir man också lite trött och bitter på serien. Jag gillar ju lyckliga slut!

Timeless 1x14. The Lost Generation

Jag gillar verkligen att serien tar upp mer om Rittenhouse och när Lucy pratar med sin pappa sitter amn bara och väntar på att få lite information. Det är också grymt spännande att Rittenhouse nu har hand om hela skiten. Snacka om att dem har makt. Men hur?! Jag är ju inte jätte avigt inställd till Flyn längre, men jag gillar ju inte heller vad han gör. Dock är det svårt att veta vilka som är goda och vilka som är onda i denna serien just nu. För vi vet ju inte vad Rittenhouse vill göra!

Suits 6x13. Teeth, Nose, Teeth

Jag blev så sur när Mike bara sätt där i publiken och inte kunde göra något för att hans advokat faktiskt suger och inte borde vara i rättegång överhuvudtaget! Så därför älskar jag att han kom tillbaka till Harvey och nu vill göra något åt saken!

Dessutom ÄLSKAR jag the Donna, världens bästa maskin! Jag hade velat ha en Donna bredvid mig hela tiden som öste ut en massa skarpa kommentarer

#onechicago #chicagopd #timeless #the100 #suits #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen