Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Vampire Diaries 8x16. I was felling Epic

However long it takes! De skrivna orden som för mig betydde allt och gav mig hopp om en ljusare framtid!

Men jag tänker inte börja där för då kommer vi inte komma vidare efter det, för de 4 orden hade kunnat få ett eget inlägg om jag trodde att folk orkade läsa mer om Klaroline i min blogg för stunden!

Detta var det sita avsnittet av The Vampire Diaries, samtidigt som det var efterlängtat från min sida så går det inte att komma ifrån att jag har följt denna serien sen den började så det är många år som jag har levt med denna serien. Den har haft sina toppar och dalar, men det går inte att komma ifrån att den har levererat några av min absoluta favoritkaraktärer någonsin.

Det är omöjligt att inte älska Stefan och Damon och deras scener i detta avsnittet var helt fantastiskt fina. Jag hade rätt att det var Stefan som skulle dö och det kände inte så sorgligt för mig. Dels för att Delena har varit en så viktig del av serien och jag unnar verkligen deras fans ett lyckligt slut. Jag är ju egentligen Stelena men med tanke på att Stefan gifte sig i förra avsnittet så kände jag att det inte ens var en möjlighet. Så Stefan offrade sig så han ändå var döende och och ville göra något fint för sin bror. Vackert men inte något som berörde mig jätte mycket, utan det var ganska väntat ändå. Att det var Lexi som mötte honom när han dog var också riktigt fint.

Bonnie hittade ett sätt att rädda alla och blev den stora hjälten på många sätt. Hon kontrollerade elden och lyckades döda Katherine. Sen bestämde hon sig för att ge sig ut och resa för att det var det Enzo ville att hon skulle göra.

Mat jobbar kvar i Mystic Falls och jobbar för att göra staden bättre, vilket kändes som ett bra avslut för honom. Och jag får nog säga att det var här i slutet av avsnittet som jag verkligen började känna att något hände, det var här de sa hejdå till oss. Det ska vara en framåtblick som dessutom kan vara ganska många år fram. Vilket märktes på många sätt. Framför allt när Damon och Stefan möttes igen och Elena mötte sin familj för jag antar att det var när de dog som de gjorde det.

Alaric och Caroline öppnade en skola för barn med magiska krafter och det var så fint att se Jo där när Alaric lekte med barnen, jag gillade verkligen dem två tillsammans!

Men nu kan vi också gå till det som gjorde min dag eller år, vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor när det kommer till det vackra brevet skrivet från Klaus till Caroline. (jag var faktiskt lite besviken över att ingen från the orignals dök upp i avsnittet för alla andra viktiga karaktärer för serien gjorde det). Som många av er vet som följt min blogg under en längre tid så är jag inte en känslomänniska och det krävs väldigt mycket för att jag ska gråta en skvätt. Serier har en förmåga att locka fram tårar på ett helt annat sätt en vad film har och framför allt när en serie slutar. Därför var jag lite chockad över hur oberörd jag var, i alla fall fram till dess att dem började prata om brevet som Caroline hade fått och som de sa ”that’s the beginning of a whole other story”. Då kan ni bara tänka er vilka glädje tårar som började spruta ur mina ögon!

För ska jag vara helt ärlig så vågar jag inte hoppas på att det betyder att Caroline kommer att dyka upp i New Orleans men jag hoppas verkligen det. För efter lite research om brevet så är det en av manus författarna till The Orginals som skrivit det. Så jag tycker ändå att det finns hopp! Nu är ju Julie Plec känd för att ge oss falskt hopp och hon har säkert gjort det för att hon vill locka över änu mer TVD tittare till TO. Men det är elakt av henne att sluta serien på detta sättet om det inte finns något hopp för Klaroline alls. Så jag håller alla tummar och tår för att Caroline ska dyka upp i New Orleans, dock har jag för mig att de har spelat in väldigt mycket av TO säsong redan. Följer ju Joseph Morgan på insta och han har lagt upp massa söta bilder på en äldre Hope. Frågan är bara att hon är så gammal att det kan var flera år i framtiden….

Ja som ni ser kan jag spekulera i detta ämnet i en oändligthet, så jag vill veta vad ni tror, tycker och känner just nu!?

#thevampirediaries #tvd #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen