The Vampire Diares Säsong 6 Avsnitt 1-13

Det är många som sagt att säsong 6 är bättre än några av dom tidigare säsongerna i serien så jag tyckte att det kunde vara en bra ide att börja se ikapp TVD. Jag kan hålla med om att säsong 6 kanske är bättre, men inte mycket bättre. Det som jag själv tycker är intressant är att det är dom nya karaktärerna som jag är intresserad av. Häxfamiljen med Liv, Luke, Kai och Jo. Det är spännande och intressant och det är deras story som gör att det är något att se. Kai har blivit en ny favorit hos mig, vilket jag inte trodde när jag först fick möta honom, med det är något med jag en en psykopat and I like it attityden som han har som jag är väldigt förtjust i.

Caroline som har varit min favorit i flera år börjar jag tröttna på. Stephen som jag älskat från avsnitt 1 har tappat charmen och när han höll på att sörja Damon var han otrevlig och nu svansar han efter Caroline hela tiden. Fine att hon är ledsen över att hennes mamma är döende och hon inte kan göra något åt det. Men det känns som dom försöker tvinga på oss Steroline och jag blir bara irriterad över att se det. Älsakr dom som vänner, men nu börjar det gå över gränsen.

Elena fick Alaric att ta bort hennes minne, vilket var ganska intressant komiskt att Damon kommer tillbaka typ dirket efter det, medans Bonnie fortfarande i kvar i 1994. Alla Delena shippare kommer säkert att hata mig nu, men jag vill ha Bonnie och Damon tillsammans, jag gillade verkligen deras kemi och vänskap som dom hade när det bara var dom två och nu när det är officiellt att Elena inte kommer var med nästa säsong ser jag det som en story som kan utvecklas.

Kort och gott TVD är okej, men inte mer och tyvärr platsar serien inte på mitt vecko schema längre, men eftersom den en gång i tiden var en favoritserie så vill jag inte ge upp den helt och hållet och det kommer jag aldrig göra, den kan bli hur dålig som helst, jag kommer fortfarande att ta mig igenom avsnitten för att få se slutet, jag hoppas bara att säsong 7 blir seriens sista, för dom gamla karaktärerna har inte något mer att ge och Nina gör rätt i att sluta, för vad mer kan Elena göra egentligen. Jag som en gång i tiden älskade karaktärerna i TVD och det var en stor anledning till att ens kolla på serien tycker numera att nykomlingarna är mer intressanta och det är riktigt konstigt. Enzo som jag blev lite små kär i under förra säsongen är inte alls rolig längre och det känns som att han fick stanna för att fansen älskade honom, men dom ger honom inte en vettig storyline, vilket är synd, jag gillade honom med Caroline och skulle gärna se mer scener där, jag kommer alltid att shippa Caroline med Klaus, men under tiden kan hon få vara med Enzo, om Enzo blir rolig igen....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Mollynora
Mollynora,
Kul att du hittat på att göra " serie blogg ". Även kul att du kommenterade & gillade våran blogg. Kram på dig goa du 😊
nouw.com/mollynora
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Tack så mycket, det är lätt att skriva om något man är intresserad av! 😊
nouw.com/sofiamattsson