Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Vampire Diares 7x7. Mommie Dearest

Varning för Spoilers!

Något som jag verkligen gillar med denna säsongen är Damon och Stefan. Nu är dem ett team på riktigt och då är dom oslagbara. Den gamla Damon som jag gillade så mycket i början av serien är tillbaka. Jag inser att många tycker att jag är dum i huvudet nu, men Elenas karaktär hade gjort sitt i denna serien, det fanns inte några mer storys för henne och nu 7 avsnitt in i säsongen börjar jag känna friska vindar och att jag faktiskt vill se avsnitten och inte bara sätter på dem av gammal vana.

Att Caroline bär på Alarics barn är så konstigt att jag inte riktigt lyckats smälta det än och jag tror att jag gillar det, dels för att jag tror att Stefan kommer ha svårt att acceptera det. Jag är också väldigt nyfiken på alla framåtblickar man får, vad är det som har hänt med Caroline när hon sitter där helt blodig.... och varför agerar hon som hon gör, hon är en vampyr, hon kan väl inte bli compeld av någon annan än en Original vampyr?

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen