Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Umbrella Academy - Säsong 2

Om jag tyckte att säsong 1 var bra så var säsong 2 så himla mycket bättre. Nog väldigt mycket för att man redan kände karaktärerna och förstår varför dom agerar som dom gör. Precis som i förra säsongen var Klaus och Five mina stora favoriter men Diego var en karaktär som verkligen växte också även om jag gillar dom alla. Jag tycker också att det var kul att få lära känna Ben lite mer och därför blev det lite extra jobbigt när han valde att släppa taget.

Sen kan man väl kanske inte deras försök att rädda världen som så himla lyckade och nu när dom reste tillbaka till nutid så hade hela framtiden förändrats och deras pappa hade bland annat adopterat andra barn. Dessutom verkar det som att deras pappa är någon typ av alien vilket också gör att allt får en lite extra twist. Jag hoppas verkligen att The Umbrella Academy får en säsong 3 för den vill jag verkligen se!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen