The Rain - Säsong 3

Jag har nu sett den tredje och sista säsongen av The Rain och lever just nu i den där tomheten som kan uppstå när man precis sett klart en serie som man verkligen gillar.

Det känns som att säsong 3 var säsongen där Simone på riktigt fick ge upp hoppet om att hennes bror gick att rädda. Dock kanske det inte var så konstigt med tanke på hur sjuk han var innan han fick viruset. Men det var samtidigt jobbigt att se hur viruset tog över Rasmus mer och mer och det kändes faktiskt som att han själv gav upp tillslut.

Samtidigt som jag fick något typ av hopp av blomman även om jag ibland tyckte att det var lite märkligt sätt att få viruset att gå tillbaka så kändes det också självklart att något så naturligt som en växt skulle vara det som var lösningen. Även om jag kanske tyckte att det kändes orealistiskt att en växt skulle kunna rädda hela världen.

Dock hatar jag att Martin dog, jag förstår att en dystopisk serie som the Rain kanske inte kan få ett till 100% lyckligt slut. Dock hade jag kanske hoppats på att Martin som var frisk innan han fick viruset kunde ta botemedlet och överleva, men så stor tur hade vi inte.

Överlag är jag väldigt nöjd med serien och jag tror faktiskt att det var ett bra val att begränsa den till 3 säsonger, den han aldrig bli uttjatad och tråkig, men fick samtidigt tid att både utveckla och avsluta storyn.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer