The Queens Gambit – Säsong 1

Jag tror inte att någon har missat hypen kring The Queens Gambit, men ändå tog det mig faktiskt lite tid att se den! Dock handlade det lite om att jag faktiskt ville se den när jag kände att jag hade tid och ro att faktiskt kolla på den på riktigt.

Dom första minuterna var en aning svåra att hänga med i och förstå men det hade lite att göra med tidshopp och likande. Men när saker och ting väl var på plats så var man helt fast! Jag var så imponerad av Beths intelligens samtidigt som det inte gick att ta miste på att hon hade sina svårigheter. Hur hon lätt fastnande i drogberoende och även hade en stark kärlek till alkoholen. Samtidigt som hon lyckades få vänner över allt som var villiga att ställa upp och hjälpa henne.

Detta ska vara en miniserie som är baserad på en bok och jag ska absolut läsa boken. Men jag är faktiskt nöjd med hur serien slutade. För det kändes som att hon började få lite rätsida på sitt liv igen och jag är rädd att det är något som kommer fallera om det kommer en till säsong.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 38 visningar

Gillar

Kommentarer