The Originals + Pretty Little Liars

Även om jag haft en del att göra i helgen har jag ändå hunit se lite på serier och har nu kommit ikapp i The Originals och börjat jobba mig igenom Pretty little Liars och har som målsättning att vara klar med de avsnitten innan dagen är över. Hade varit skönt att komma ikapp i så mycker som möjligt inför ännu en fullspäckad vecka!

The Originals 4x7. High Waters ans a Devil’s Daughter

Jag gillar att Hope och Marcel nu är kompisar, det är ju inte direkt så att jag är orolig för att han ska skada henne, för det skulle han aldrig göra och Hope kan vara en början för Klaus och Marcel att bli vänner igen jag hoppas det i alla fall.

Elijah är det något konstigt med just nu, nästan som han och Klaus har bytt plats och Elijah är den av dem som är inpulsiv och oberäknelig. Vilket inte riktigt passar honom, jag gillar att han är kall och genomtänkt i vanliga fall.

Freya blev jag faktiskt lite orolig för där ett tag, men hon vaknade till liv och jag har en kännsla av att varluven kommer att stanna i serien ett tag till.

The Originals 4x8. Voodoo in my Blood

Davina var tillbaka och man hade ju kunnat hoppas på att det skulle vara i ett avsnitt där hon fick träffa Kol, men så blev det inte utan hon försökte döda Klaus men hans dotter tyckte inte det var en bra ide och skickade tillbaka henne dit hon kom ifrån.

Sen var Alaric på besök vilket jag VERKLIGEN gillade och gjorde lite reklam för sin skola, har ju hört rykten om en till spinn off där och så länge man kan få se lite Klaroline är jag 100% up for it. Jag hoppas så klart också på ett besök från Caroline snart, det hade varit Epic, men detta avsnittet gav mig ändå lite hopp!

The Originals 4x9. Queen Death

Detta avsnittet hade kanske inte riktigt lika glad stämning. Elijah blev tillfånga tagen och även om de lyckades lägga krokben på häxan så är hon fortfarande ett hot utan dess like och jag hoppas verkligen att de får stopp på henne, ett tag fick jag också lite panik över Elijah på slutet när Freya inte kunde känna honom, men när Hope kom in i rummet insåg jag att set var henne som de egentligen behövde. Nu vill jag bara att de lyckas få tillbaka Elijah snabbt!

Pretty Little Liars 7x13. Hold your Piece

Jag förstår faktiskt inte varför de går med att spela spelet. Att riskera att göra bort sig på möten och tappa kontrollen över sitt liv är ren idioti. Visst vet vi att AD är farlig, men det finns fortfarande inte någon anledning att inte gå till polisen. Spencer dejtar en polis igen, varför inte berätta sanningen för honom?

Sen tycker jag så synd om Toby, men det kännes så uppenbart att hon skulle dö när de bestämde sig för att gifta sig på sjukhuset. Sen har vi Nicole som dök upp hemma hos Aria, sjukt skrämmande när man såg hennes mörka skugga där så frågan är nu bara vad hon vill egentligen.

#prettylittleliars #theoriginals #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer