The Originals 3x14. A streetcar named Desire

Varning för Spoilers!

Detta är nog första gången jag har sett ett avsnitt av The originals och tänkt att tvds avsnitt var bättre. Eller nu ljuger, tvds avsnitt med Klaus och Caroline för några årsedan var ju perfekt....

Jag gillar Davina, men nu gjorde hon något dumt och Klaus är ju sjukt utsatt utan hela hans sireline som kan skydda honom, hoppas dem löser något annat skydd snart. Plus att det bara är en white oak som kan döda honom och dem som skulle kunna veta vart den finns är nu döda så det är nog ganska lugnt i alla fall.

Jag trodde att Hayley och Stefan kände varandra men där hade jag tydligen fel. Jag hade inte något emot deras scener men jag hade föredragit att ha några mer mellan Klaus och Stefan....

Bästa delen i avsnitt var nog ändå när Kol kom tillbaka, nu kan dem ju väcka Rebeckah så att hon får träffa sin bror igen!

​#theoriginals #thevampirediares #tvd #kloaroline #klaus #caroline #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Jag har ogillat Davina sedan start och nu hamnade hon ännu längre ner på listan, kan inte bara dö? Jag orkar inte med henne. Men Stefan och Hayley var så gulliga ihop, man såg ju hur dem tittade kärleksfullt på varandra även om det säkert inte var meningen. Men att dem är ett par IRL genomsyrade hela grejen där. Dem är så fina ihop på bilder tillsammans, tyckte det var kul just det där med "två främlingar som ska riskera livet tillsammans". Hur fint som helst!

Jag undrar dock om det dem sa om Klaus var borta i TVD har och göra med allt som sker nu med hotet mot honom, och såg promo inför kommande avsnitt och det verkar vara nu som Damon lägger sig i sömn, så antar att vi snart kommer att vara flera år i framtiden i båda serierna och det ska bli spännande 😊.
www.saramadeleine.se