Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Mortal Instruments 4: Fallna änglars stad – Cassandra Clare

Jag älskar The Mortal Instruments böckerna och jag tänkte att det var en bra ide att fräscha upp minnet lite innan Säsong 2 av Shadowhunters drog igång igen. Dock gjorde det mig nästan ännu mer förvirrad för serien hoppar verkligen jättemycket och är endast inspirerad av boken och har sin egna story…

I denna boken får vi följa gänget när de är tillbaka igen efter det stora slaget mot Valentin i Idris. Hur Jace mår efter att han kom tillbaka från det döda och hur familjen hanterar att lilla Max dog.

Det som var lite skillnad från de tidigare böckerna där Clarie har varit huvudpersonen så fick vi nu istället följa Simon och hans liv som vampyr och hur han anpassar sig till sitt nya liv. Hur han lyckas dejta både Maja och Isabelle samtidigt.

Jag gillar verkligen när bokserier väljer att följa andra karaktärer ibland, på så sätt får man se en annan sida av dem. Innan såg jag Simon som en ganska mesig person som svassade runt efter Clarie och var olyckligt kär. Nu är han en helt annan person, vilket gör honom mycket mer intressant! Han är stark, men en egen vilja och egna problem.

Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska börja med nästa bok direkt eller vänta till att serien är på paus för att inte mixa dem för mycket. Jag är dock väldigt nyfiken om Simon och Isabelle kommer bli tillsammans på riktigt snart!

Har ni inte läst The Mortal Instruments böckerna så borde ni verkligen göra det, böckerna finns dem på BookBeat. Eftersom jag samarbetar med BookBeat så kan ni testa det gratis i en månad nu!

#boktips #böcker #bookbeat #themortalinstruments #cityofffallenangels #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Celine,
ÄLSKAR The Mortal Instruments <33 Läst om bokserien typ fyra gånger nu haha!
celinelf.blogg.se
[Anna],
Började se säsong 2 och blev så sugen på mer så började läsa Fallna änglars stad, har inte bok 4 och 5 . Dock tycker jag boken är lite seg, det händer inte så mycket..
www.bokraden.blogspot.com
linaiboklandet
linaiboklandet,
Åh den kanske man skulle läsa!
nouw.com/linaiboklandet
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja göt det!! Älskar hela serien!
nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen