Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Magicians Säsong 4

Nu är jag klar med Säsong 4 av The Magicians och serien håller väldigt hög klass även om den aldrig kommer att bli en riktig favorit hos mig. (vilket jag insåg nu lät negativt, men det är det inte!)

I denna säsongen är Elliots kropp tagen av ett monster och i stort sätt hela säsongen går åt att rädda Elliot. Det har ju inte gått så himla bra för dom, så dom även förlorade Julia då monster Elliot lyckades ta över hennes kropp till sin syster. Vilket jag tror är det som jag tror att säsong 5 också kommer att handla om.


Margot är ju också en grym karaktär och jag älska hur hennes relation med Todd har växt fram för dom är så himla olika men det gör också att dom kompletterar varandra bra.

Nu är det ju så att Elliot har varit en favorit hos mig sedan starten och jag vill självklart ha tillbaka honom och jag älskar hur hela teamet gör allt för honom. Dock finns det en del av mig som tycker att monster Elliot är sjukt intressant, skådespelaren är helt fanatisk i sitt sätt att framställa dessa två personligheter och jag ser fram emot säsong 5 som också är den sista säsongen. Så nu handlar det faktiskt om att se om som lyckas rädda Elliot och om alla överlever…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen