Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Magicians – Säsong 5

Det fick bli en liten midsommarpaus här på bloggen, det var inte helt frivillit. Men hade inte någon lust att sitta inne och se på serier i denna sommarvärmen. Dessutom driver jag en sommarbutik på kusten som jag hade öppet i så tiden fanns helt enkelt inte.

Men nu har jag ändå lyckats se klart den sista säsongen av The Magicians och det som var väldigt bra med denna säsongen var att serien hade ett planerat slut vilket är något som jag verkligen uppskattar. Samtidigt så känns det nu faktiskt riktigt tomt och tråkigt. För även om det är en lite udda serie så fanns det helt fantastiska karaktärer som jag verkligen gillade. Dom behövde också några säsonger för att man skulle förstå dom fullt ut.

Denna säsongen gick ut på att rädda allt typ hela tiden, var det inte jorden så var det Fillory och det gjorde dom ju ändå ganska bra. Det som jag kanske hade lite svårt för var att Elliot blev kvar typ helt ensam på jorden medans hans vänner befinner sig på en ny planet som dom ska bygga upp från början.

Allt som allt en väldigt bra serie och en väldigt bra säsong!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen