Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The legends of Tarzan

Jag är lite udda när det kommer till film så om en film får dålig kritik eller har ett dåligt betyg på IMDB så kan man nog vara ganska säker på att det är en film som jag gillar, medan en Oscars nominering antagligen är ett bevis på att jag inte kommer att gilla filmen (med några få undantag)

Tarzan har ju inte direkt fått fått några stående applåder, men jag måste säga att jag verkligen gillade filmen. Jag tycker att det var ett väldigt bra val av skådespelare Alexander och Margot hade bra kemi.

Ska jag vara helt ärlig så hade jag dålig koll på vad filmen skulle handla om. Visst visste jag vad Tarzan handlar om i grunden men det var aldrig min favorit disney film och denna utspelade sig dessutom efter de hade kommit hem till England så jag hade absolut inte någon aning om vad som skulle hända vilket jag uppskattade. Även om Tarzan och Jane tillsammans är en självklarhet!

#thelegendsoftarzan #tarzan #tarzanochjane #filmtips #filmer #seriebloggen #alexanderskarsgård

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 277 visningar

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Jag har ju tänkt se Tarzan, får se när man får tid till det bara 😊
www.bokraden.blogspot.com
Felicia ,
Jag gillade inte den alls 😟
frokentv.se

Instagram @seriebloggen