Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Green Arrow

Jag har hunnit se lite på serier i helgen och det jag valde att fokusera på var att få se klart Arrow. Jag har tyckt att serien har varit lite lång tråkig det senaste men man kan inte säga annat än att säsong 5 slutade med spänningen på topp!

Arrow 5x20. UnderNeath

Det bästa med detta avsnittet var att Oliver och Felicity fick mycket tid tillsammans. Frågan är bara om det hjälper i längden. För att dem är perfekta för varandra har man ju vetat sen säsong 1, problemet är att de inte riktigt verkar förstå det själva. De överlevde i alla fall attacken även om det var i sista sekund då syret snart var slut och det bara var en tidsfråga tills allt skulle explodera.

Arrow 5x21. Honor thy Fathers

Jag kan ju vara helt ärlig och säga att jag somnade under avsnittet, så det är kanske inte det bästa betyget. Men i detta avsnittet fick de i alla fall tag i Adrian vilket också var på tiden.

Oliver såg en video på sin pappa och det samma gäller med Thea.

Att Rene inte dök upp för sin dotter på slutet gjorde mig också riktigt irriterad, det var ändå det minsta han hade kunnat göra och visat att han kämpar för henne!

Arrow 5x22. Missing

Om det gick bra för gänget i förra avsnittet är det bara att inse att det var en tillfällighet. Nästan hela teamet är kidnappade av Adrian eller kanske rättare sagt hans partner. Det är dessutom lite jobbigt att se hur uträknad han faktiskt är.

Det känns annars ganska positivt för Oliver och Felicity, de ger oss vissa hintar om att de kommer att bli bra om ett tag i alla fall. Problemet Adrian ska bara lösas först.

Arrow 5x23. Lian Yu

Ja det här kan man kalla säsongsavslutning hela team Arrow är på ön då den börjar explodera. Själv är Oliver ute på en båt med sin son, måste dock säga att det är ganksa lågt att blanda in oskyldiga barn….

Malcom offrade sig själv för att rädda Thea, vilket var fint av honom. Vad som hänt med de andra är lite oklart. Kan hoppas på att Slade hade någon bra underjordisk gång för att komma dit som inte påverkas allt för mycket av alla bomberna. Dock känns det orealistisk om alla skulle överleva så jag säger som så att jag är nöjd så länge John och Felicity överlever.

#arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen