The Good Wife – Säsong 7

Nu är jag klar med The Good Wife och det är ett projekt som har tagit lite tid att ta sig igenom med tanke på 7 säsonger med ca 22 avsnitt var, det är man ju inte van vid länge med alla Netflix serier på 10 avsnitt. Jag tycker att det här var en säsong som rundade av serien på ett bra sätt. Jag kanske är lite besviken över att Diane och Alicia slutade serien som ovänner och att Cary sa upp sig från firman, jag hade nog hoppats på ett mer lyckligt slut. Dock tog det äntligen slut mellan Alicia och Peter samtidigt som hon har träffat en ny men agerar the good wife.

Jag tycker nog ändå att det var dags för serien att runda av med tanke på att den tappat så många viktiga karaktärer först Will och sedan Kalinda. Även om nya karaktärer gav lite ny energi så är det ändå de gamla karaktärerna och deras jargong som var en stor del av serien, framför allt med tanke på att många av avsnitten har en avslutad story och case. Hela Peters story med politiken var också ganska urvattnad efter 7 säsonger också och jag har svårt att se att Alicia skulle ställa upp på något mer. Samtidigt som en av seriens viktigaste karaktärer var Eli.

Så det har varit 7 bra och sevärda säsonger, men det gör mig inte så mycket att serien nu är klar. Dessutom finns ju The good fight att se också men fokus på Diane vilket kan bli väldigt intressant.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar