Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Good Wife - Säsong 3

The Good Wife rullar på i vanlig ordning. Varje avsnitt är bra men i och med att varje avsnitt också avslutas så blir det inte att man absolut måste se nästa avsnitt vilket både är skönt men det gör också att det kan ta lite tid att ta sig igenom en säsong.

Säsong 2 avslutades med att Alicia och Will blev tillsammans, eller det var i alla fall vad jag hoppades, men så var det ju inte riktigt. Även om det kändes positivt under en period.

Jackie är ju en person som har irriterat mig från början, men någon gång måste hon ju också acceptera att man inte vill flytta in hos sin svärmor och låta hennes regler styra sitt liv. Men så verkar ju inte hon tänka.

Det som dock var det bästa med säsongen var att det verkar som att Cary kommer tillbaka till advokatfirman, jag tycker att han och Alicia var ett sånt härligt team så ser fram emot att se mer av dom.

Sen undrar man ju också vem det var som höll på att ringa Alicia och varför Kalinda satt och väntade med en pistol innan för dörren…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,

Vart kan man se serien någonstans ??

nouw.com/elisabethedberg
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

comhemplay ☺️

nouw.com/sofiamattsson

Instagram @seriebloggen