The Flash 2x19. Potential Energy

Från att inte ha något att se på så small det till ordentligt idag och nu har jag hur mycket som helst att se på, onsdagar kommer helt enkelt vara en seriedag fram över och hade jag inte hade sett dagens avsnitt av shadowhunters så hade jag inte hunnit se alla avsnitt idag. Nu kommer jag att åka bort några dagar så det var nästan tur att det var många avsnitt att se idag så jag kan skriva massa inlägg som kommer publiceras under resten av veckan.

Varning för Spoilers!

Jag är inte överförtjust i denna säsongen so far. Jag tycker att det är lite jobbigt men en earth 2 som har personer som ser ut exat som dom i den varliga världen. Jag älskar hon som spelar Barrys nya flickvän men jag har aldrig varit så förtjust i dom två tillsammans. Så att hon nu ska börja plugga gör mig inte så mycket. Jag tycker att storyn med Joe och hans son kan bli intressant, även om sonen just nu känns som en en ganska jobbig person.

Jag är dock lite orolig för vad som kommer hända med Barry nu när hela tiden jobbar på ett sätt att bort någons fart....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer