The Flash - Superman & Louis - Legacies - Roswell New Mexico

Nu skulle man kunna säga att jag är ikapp i alla serier. Roswell New Mexico kommer det ett nytt avsnitt av varje vecka så där kommer det kanske komma ett Roswell inlägg i veckan ett tag.

The Flash – Säsong 7 Avsnitt 18

Jag tyckte att Barry och Iris precis gifte sig, men nu gjorde dom det igen. Jag vet inte när det hände men The Flash har bara blivit en cheesy kärlekshistoria. Tack och lov för Flash barnen som räddade de senaste avsnitten. Jag måste också säga att det var kul att se Cisco i ett avsnitt igen. Intressant också med Joes chef och hennes krafter, vet dock inte om det är något att spinna vidare på till nästa säsong.

Superman & Louis – Säsong 1 Avsnitt 12

Det som gjordes avsnittet lite orealistiskt var att de pratades om att Superman var tvungen att förgöras. Serien heter Superman & Louis så tyckte tyvärr aldrig att avsnittet var jättespännande. Kändes dock bra att Clark var tillbaka så snabbt och vad de ska hitta på med hans bror och få mer info om honom.

Superman & Louis – Säsong 1 Avsnitt 13

Jag gillar att Lois pappa valde att göra sig av med sina vapen även om jag också gillar att Clark har den självinsikten som han har och inser att vapen mot andra som honom kan vara en bra idé. Hans teamwork med Lex som inte är Lex gillade jag också, hoppas få se mer av det i framtiden. Framför allt med tanke på att hans bror har krafter som de inte riktigt verkar vara medvetna om än…

Legacies – Säsong 3 Avsnitt 16

Intressant Twist att Malivore hade tagit över Landons kropp dock känns det som att hela Malivore storyn börjar bli lite utdragen. Dock älskade jag Lizzie och hennes plan att få ihop Hope med Ethan, älskar den tanken men att hon gick med på att gå på en dejt med honom gjorde hela avsnittet och bygger upp för en bra nästa säsong, eller jag hoppas på det för Legacies behöver några nya storys att fokusera på.

Roswell New Mexico – Säsong 3 Avsnitt 1

Äntligen är Roswell New Mexico tillbaka! Det är ju en av mina favoritserier även om det var så längesedan jag såg den att jag hade lite svårt att komma ihåg viktiga saker. Måste också påpeka att det ibland känns som en The Originals Reunion men det gör mig inte något alls. Max är sjuk och det är först nu som han berättade det för sina syskon. Liz har flyttat till LA och Maria riskerar sitt liv för att få olika visioner. Nu visade det sig att det inte var Max begravning som hon såg så frågan är vems det var… Rosa verkar också ha problem men när har hon inte det egentligen…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer