Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

The Arrangement Säsong 2

Säsong 2 av the Arrangement tar vid där den förra slutar. Megan är fast besluten att krossa Terrence och hans sekt och får med sin bästa kompis på tåget. Samtidigt som hon slits mellan det faktum att hon verkligen älskar Kyle också.

Jag tycker att storyn och skådespelarna i denna serien är riktigt bra, det som jag tyckte mindre om med denna säsongen är att den kändes lite långtråkig i mitten, jag tycker att dom hade kunnat snabba på storyn lite helt enkelt.

Säsong 2 blev seriens sista och även om den slutade med en cliffhanger så tycker jag också att vi fick svar på många viktiga frågor. Som att det inte var Kyle som svek Megan utan hennes bästa vän var den som ljög för henne. Terence och Megan har en likvärdig relation nu när hon har något på honom och vise versa. För den stora cliffhangern var att Kyle och Megan var ovänner och skulle utnyttja kontraktet till max. Men jag tror att om serien hade fortsatt så är jag säker på att dom hade hittat tillbaka till varandra.

Självklart hade jag velat se lite mer av serien, men samtidigt så kommer jag inte sakna den jättemycket heller. Men det var två bra säsonger även om den första var mycket bättre än denna!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen