The 100 Avsnittsammanfattning

The 100 Avsnitt 6

Allt fler personer vet att Clark är borta men samtidigt känns det som att hon snart kommer komma tillbaka, för det måste ha varit Clark som vi såg där i slutet och hon kommer nog börja kämpa.

Överlag tycker jag att det är spännande att försöka hänga med i hur den nya världen fungerar och varför dom gör som dom göra både på utsidan och insidan.

Denna säsongen är spännande och så annorlunda! Det är också lite kul att skådespelarna som spelar Bellamy och Clark har gift sig på riktigt, man har ju alltid kunnat se att det finns kemi där även om karaktärerna aldrig haft ihop det.

The 100 Avsnitt 7

Clark lever, vilket är något som vi alla egentligen redan listat ut och i detta avsnittet fick vi se Clark och Josephines mentala kamp, det är också kul att lära sig mer om Josephine och vem hon är. Jag tror också att detta kan vara det bästa sättet för gänget att lära sig mer om vart dom egentligen är någon stans och hur dom ska kunna överleva, eller jag hoppas det i alla fall. I och med att Bellamy också listade ut att Clark lever så är det verkligen bara en tidsfråga innan hon är tillbaka fullt ut!

The 100 Avsnitt 8

Murphy berättat om sin plan till Emori och som tur är valde hon att berätta för Bellamy om vad Josephine planerade så att dom kan rädda Clark. Vi fick också träffa Gabriel, eller det hade vi gjort innan men nu fick vi reda på vem det faktiskt är som är Gabriel. Så det kan bli en riktigt spännande story att följa. Sen har vi Abby som lyckades rädda Marcus, men frågan ät till vilket pris och hur han kommer att acceptera det…

#the100 #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer