The 100

Så är jag äntligen ikapp i the 100 också. Hade väl ca en halv säsong att se och eftersom säsongerna här inte är så långa så gick det ganska fort när man väl kom igång.

Det man kan säga är att det var väldigt blandade känslor som jag hade till denna säsongen. Octavia var helt galen, eller det trodde man i alla fall. Eller nej galen var hon även om det fanns en anledning till det. Abby gick på droger och galna kriminella personer landade på jorden och valde dessutom att bomba sönder den så att ingen skulle kunna bo där igen någonsin. Så allt gick precis enligt the 100 planen. En säsong slutar med att alla håller på att dö eller att det inte finns någon stans att bo.

Säsongen avslutas med att Clark och Bellamy har sovit i kryosleep i över 100 år och att det nu finns en ny planet som liknar jorden som de kan bo på. Men sannolikheten att dom kommer at vara ensamma där är nog väldigt lite. Så antar att en nytt krig väntar i nästa säsong. Men måste ändå erkänna att jag tycker att det åter intressant.

#the100 #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar